SMUKKE FARVER OG SMARTE NYE SNIT

Den nye efterårs- og vinterkollektion fra Brandtex giver dig masser af nye muligheder for at mixe og matche dig frem til dit helt personlige look.

Eksklusiv linje

Perfekt til byen

Selskabstøjet fra Brandtex skaber rammerne for en perfekt aften i byen.
Der er kælet for lækre detaljer som blonder med metaleffekt, velour og dyre- og collageprint.
Farverne er i et rødt tema med rusty red, wild rose, wine, henna og kobber og kommer bl.a. til udtryk i blazere, tunikaer og smukke dobbeltlagskjoler.

Brandtex

Er et moderne, særdeles anerkendt og succesfuldt tøjmærke, som i generationer har fulgt tidens trend – smart og fikst uden at være trendsættende. Stilfuldt og farverigt med snit og pasform, som er designet og tilpasset modne kvindelige former. Kollektionerne byder på et bredt, spændende og meget nuanceret sortiment. Bukser, bluser, trøjer, skjorter, kjoler, nederdele, shorts m.m. – sammensat stilsikkert og modebevidst med fokus på kvalitet og perfekt pasform.

Brandtex størrelsesskala går fra 34/36 til 52, hvilket giver kvinder en unik mulighed for et moderigtigt og lækkert look, uanset facon og størrelse.

Brandtex har igennem mange år været markedsleder inden for sit segment, og forhandles i dag i over 2.500 butikker på verdensplan

Brandtex tilhører BTX Group, en af Danmarks største modekoncerner og førende i Norden inden for brands og modetøj til den voksne pige.

Brandtex

Nordlundvej 1 – 7330 Brande
Email: info@btx.dk
Tel: +45 96 42 42 42
Fax: +45 97 18 18 98
/ kontakt

Brandtex

Start typing and press Enter to search