Brandtex byder efteråret velkommen med kontrastfulde farver og flotte mønstre

Brandtex – real style real women

Med fokus på et elegant og trendy design, er der masser af smukke styles at vælge imellem denne sæson. Kollektionens farvepalette er kontrastfuld med et miks af stærk kongeblå, sart rosa, kølig blomme og kraftig orange. Nuancerne er med til at opfriske de mørke efterårstoner, og giver et flot spil til de ensfarvede hverdags styles.

Tern er ikke til at komme udenom denne sæson, og du vil se dem på flere af vores styles. Tern tilfører hverdagslooket et cool udtryk, og er en flot kombination til de mere feminine silhuetter. Rosa bløder de mørkere farver op, og farvekombinationen med rosa, kølig blomme og hvid, står flot til de sølvdetaljer, som pryder flere af de nye styles. De to kontrastfarver, orange og sort, giver et friskt pust til kollektionen, og her er det især pæne bukser, korte bouclé-jakker og smukke print, der præger de forskellige styles. 

Som altid byder Brandtex på et hav af forskellige styles, og den nye kollektion gør det nemt at kombinere de forskellige styles på kryds og tværs.

Køb Brandtex online her

dress-209678
dress-209734
blouse-209731-skirt-209648

Brandtex

Start typing and press Enter to search